Rólunk

Oldalunk 2010 novemberében indult.
A Jelen-lét Magazin célja, hogy állandó szerzői cikkei, közzétett munkái által az olvasóközönség spirituális fejlődését, útkeresését igyekezzen megkönnyíteni. A Magazin profilja szerint főként spiritualitással, filozófiával, pszichológiával, vallási témákkal foglakozik. Kifejezett vallási vagy spirituális irányvonalat, felekezetet nem képvisel, inkább egyfajta szintézisen alapuló szemléletet közvetít szerzői meglátásai által. Célunk tulajdonképpen egy mondatban összegezhető: jelen lenni jelen létünkben és tapasztalatainkat, meglátásainkat megosztani
2011 májusában időhiány miatt leállásra kényszerültünk, de szeptember óta ismét új anyagokkal jelentkezünk. A Magazin tartalmilag folyamatosan frissül.


Állandó szerzőség

Ide olyan tartalmak kerülnek be, melyekbe verset, cikket, témát küldeni csak az oldal állandó szerzőinek van jogosultsága. A feltöltött tartalmakhoz az oldal regisztrált, illetve nem regisztrált látogatói egyaránt hozzászólhatnak. Állandó szerzővé az válhat, akitől az oldal már legalább hat cikket, bejegyzést közölt és vállalni tudja a rendszeres publikálást. 

Olvasói / Alkalmi szerzőség

Ide olyan tartalmak kerülnek be, melyekbe verset, cikket küldeni bárkinek van jogosultsága, tehát nemcsak az állandó szerzők szerkesztik a rovat tartalmát. A feltöltött tartalmakhoz az oldal regisztrált, illetve nem regisztrált látogatói egyaránt hozzászólhatnak. Anyagok beküldéséhez a „Beküldés” menüpontot lehet használni. Ha az írás különleges karaktereket (dőlt betű, vastag betű stb.) tartalmaz, emailben is el lehet küldeni a szinba@gmail.com email címre.

Rendszeres olvasók / tagság

Az oldal jobb felső sarkában található „Rendszeres olvasók” modul segítségével lehetséges az oldalra regisztrálni. Az itt feliratkozók személyes üzeneteket is tudnak küldeni egymásnak.

Véletlenszerű ajánló